Înainte de a părăsi funcția de ministru, lui Anisie i se permite (probabil ca o consolare) să facă o mega achiziție scandaloasă la ministerul pe care îl conduce. Astfel, în dată de 19.05.2020, pe site-ul ministerului Educației a fost publicat anunțul privind achiziția de 17 milioane bucăți măști faciale de uz medical de tip II R. valoarea acestui contract se ridică la suma de 50 milioane lei, adică 10 milioane euro!

În caietul de sarcini, ministerul condus de Anisie anunță că: “țînând cont de urgența realizării achiziției, termenul limită de depunere a ofertelor să fie în 4 ore de la data transmiterii invitației de participare”. Ori nicio firmă serioasă nu are timp în doar 4 ore de la primirea invitației de participare să facă rost de toată documentația cerută plus de mostrele de măști cerute de Ministerul Educației.

Așadar, este mai mult decât evident că această achiziție este aranjată, este cu “dedicație” servită unei firme de casă a Monicăi Anisie, a acoliților săi din Ministerul Educației și a trepădușilor ei mărunți din PNL.

Sursa: Național