Liderii din PNL lucrează, în aceste zile, la listele cu candidații pentru parlamentarele programate, deocamdată, pentru 6 decembrie. Este o bătălie uriașă care se dă, atât în văzul public, dar și în ”subteran”.PNL mizează pe un scor de peste 35% la parlamentare, un scor mai mare decât cel scos la alegerile locale. Pentru asta, liberalii au scos și ”artileria grea” la înaintare,

De exemplu, la Mureș, organizația locală l-a pus pe loc eligibil, conform informațiilor STIRIPESURSE.RO, pe Gabriel Toncean, prietenul de ”fugă” al lui Ludovic Orban. Cei doi s-au filmat împreună, la o mică alergare, pe vremea când șeful PNL nu era premier, iar șeful culturiștilor era ”consilierul pe sport” al liderului liberal. Toncean este șeful Federației Române de Culturism și Fitness. Dacă culturistul Toncean a prins loc eligibil pentru Camera Deputaților, nu același noroc a avut un medic de renume mondial, Horațiu Suciu. Liberalii din Mureș consideră că ”mușchii” lui Toncean și prietenia cu Orban sunt mai importante decât ”creierul” lui Suciu, iar medicul este abia pe poziția a patra, un loc care nu îl va duce la București.

Și la Ilfov se merge pe ”meritocrație”. Lângă București, liberalii mizează pe un frizer. Cristi Pascu a fost pus de PNL Ilfov pe lista pentru Camera Deputaților, potrivit informațiilor pe care le deține STIRIPESURSE.RO, mizând pe ”îndemânarea” lui ”să taie” din voturile PSD și să crească numărul pentru PNL.Lista candidaților PNL la alegerile parlamentare urmează să fie validată în structurile de conducere ale partidului la nivel național, data pentru depunerea oficială a candidaturilor fiind 22 octombrie.

Sursa: stiripesurse