Municipiul Piatra-Neamț are un nou City Manager. Gurile rele spun că e soțul unei foste colege a primarului PNL Carabelea și acesta ar fi singurul criteriu în baza căruia a fost numit în funcție.

Cum credeți că a ajuns acest domn Vlad Moscalu administratorul public al municipiului Piatra-Neamț?

Cu un tupeu specific PDL/PNL l-au pus pe om acolo în birou și gata, asta e. Politicienii care erau criticați în campanie de PNL că pun după bunul plac oameni pe funcții cel puțin se prefăceau că sunt corecți și făceau un concurs de ochii lumii, o selecție de CV-uri ceva, un interviu cu o comisie cu oamenii lor, dar făceau ceva.

Iată că au venit acum PNL-iștii și nici măcar nu mai mimează moralitatea. Au pus secretari de stat pe orice criterii numai pe competență nu, director la Salubritas pe cine au vrut, City Manager pe cine au vrut și au o lista pregătită cu viitorii directori și funcționari pe care îi vor monta pe posturi după bunul plac sau mai bine zis, după cum s-au înțeles cu USR și PMP, că au împărțit între ei posturile. Ce concursuri? Ce fără sinecuri? Ce moralitate? Ce competență? Ce meritocrație? S-a întors PDL-ul.

Sursa ziarulpiatraneamt