Designerul Cătălin Botezatu a dat marea lovitură în plină pandemie de coronavirus. A semnat două ”acorduri cadru” în valoare de aproximativ 18 milioane de euro cu statul român. Pe timp de Pandemie, medicii se îmbracă de la Botezatu!

În conformitate cu cele două acorduri-cadru, încheiate conform prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 11/2020, referitoare la asigurarea stocurilor de urgență medicală, prin care firma Viggo Fashion Internațional va livra, către statul român, combinezoane cu cagulă și protecție pentru încălțăminte, respectiv viziere de protecție necesare pentru protecția personalului sanitar care luptă împotriva pandemiei de coronavirus.

Firma va livra 500.000 combinezoane de protecție și 1.750.000 de viziere de protecție. În 45 zile calendaristice de la semnare, Viggo Fashion Internațional trebuie să livreze cele 500.000 de combinezoane, iar în decurs de 45 de zile calendaristice, etapizat, vizierele de protecție.

”Până în prezent a fost încheiat un singur contract subsecvent pentru produsul viziere, pentru jumătate din cantitatea din acordul cadru și urmează să livrăm și apoi să facturăm”, a declarat Ionuț Marin Marius, administrator al Viggo Fashion și partenerul de afaceri al lui Cătălin Botezatu.

Conform unor calcule simple, prețul unui combinezon cu cagulă și protecție pentru încălțăminte este de 93 de lei, iar prețul unei viziere de protecție este de 19 lei. În ceea ce privește combinezoanele cu cagulă și protecție la încălțăminte, încă două firme au câștigat contracte, una din Serbia și una din Coreea, aceasta din urmă primind partea cea mai ”grasă” cum se spune și obligându-se să livreze României 1.750.000 de combinezoane.

Sursa: Capital